Fortrydelsesret
Inden for de første 14 dage efter modtagelsen af en vare kan du fortryde købet. Du skal blot returnere varen inden fristens udløb i væsentlig samme stand og mængde som modtaget. Bemærk, at hvis du undlader at modtage varen ved levering er fortrydelsesretten også gældende. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Betalingen for varen returneres af Ørum El på en check eller via bankoverførsel inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget varen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os på ovenstående adresse.

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved
fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må
afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for tunge varer over 20 kg.
Udgifter for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 225 DKK.

Personlige oplysninger 
Vi arbejder for den størst mulige datasikkerhed og tryghed ved behandlingen af personlige oplysninger fra vore besøgende og kunder. Når du afgiver en ordre har vi brug for oplysning om navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt. leveringsadresse samt evt. kreditkort/dankort oplysninger.

Vi anvender alene denne information til at behandle ordren og kontakte dig i de tilfælde, der opstår spørgsmål vedrørende ordren. Der foretages ikke kryptering af ovennævnte oplysninger ved afsendelsen eller modtagelsen. Kun den information der er absolut nødvendig videregives til tredjepart med henblik på at gennemføre bestillingen, f.eks. PBS og leverandøren. Vi stiller under ingen omstændigheder personlige oplysninger af nogen art til rådighed for nogen eksterne partnere undtagen som anført ovenfor. Du kan til enhver tid få fuld indsigt i dine oplysninger registreret hos os. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten (ordrebekræftelsen) efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten (ordrebekræftelsen) pr. e-mail, så send en e-mail til ordre@oerum-el.dk

Alle kontrakter (ordrebekræftelser), salg og leveringsbetingelser er på dansk.

Betaling og sikkerhed
Når du har fundet de varer du skal bruge og har lagt dem i indkøbskurven, skal du betale med Dankort. Vi opkræver intet gebyr når du handler hos os. Vi benytter den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol til at kryptere dine data. Krypteringen betyder, at dine indtastede kortoplysninger kodes før de sendes til PBS. Vi gemmer eller opbevarer på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Vi anbefaler desuden at læse mere om sikkerhed på nettet på det website til internetforbrugeren som er udarbejdet af Forbrugerrådet og Foreningen for Dansk Internet Handel eller hos PBS på www.betaling.dk eller på nedenstående banner.

Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato (disse oplysninger står på forsiden af kortet) samt kontrolcifre (3 cifre som står på bagsiden af kortet) i felterne ved indkøbsvognen og trykker på "Gennemfør bestilling". Herefter sendes disse informationer i krypteret (kodet) form til PBS, der kontrollerer kortets gyldighed. Dette kan tage op til 30 sek. Når dit kort er blevet kontrolleret hos PBS, modtager vi information om, hvorvidt vi kan trække pengene på din konto eller ej. Du vil modtage en ordrebekræftelse samt en e-mail med indholdet af din bestilling.

Bliver transaktionen afvist kan du eventuelt prøve igen. Afvises det gentagne gange skal du kontakte din bank.

Har du tekniske spørgsmål vedrørende produkter er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte adresse. Har du spørgsmål til vores webside er du velkommen til at kontakte vores Webmaster på den ovenstående mailadresse.

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og udgåede varer samt ændrede specifikationer for produkterne.