1-2 dages levering
Fri fragt ved køb over 150 kr
Altid en billig pris
Stort udvalg af kendte mærker
Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 25 anmeldelser fra Trustpilot ★ ★ ★ ★ ★
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 65 21 27

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
E-mærket

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at fortryde dit køb hos Ørum El, har du 14 dage fra du modtager varen til, at meddele at du ønsker at returnere varen, og herefter yderligere 14 dage til at få afsendt varen tilbage. Du skal blot returnere varen inden fristens udløb i væsentlig samme stand og mængde som modtaget. Bemærk, at hvis du undlader at modtage varen ved levering er fortrydelsesretten også gældende. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Betalingen for varen returneres af Ørum El Forretning på en check eller via bankoverførsel inden for 5 arbejdsdage fra vi har modtaget varen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os på ovenstående adresse. Varens stand, når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for tunge varer over 20 kg.

DER ER 14 DAGES RETURET PÅ VARENE, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU VÆLGER AT FORTRYDE ET KØB, KAN DU FORTRYDE VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN, VED AT OVERDRAGE VAREN TIL POSTVÆSNET/FRAGTMAND ELLER VED AT RETUNERE VAREN PÅ DEN ANGIVNE ADRESSE DU SKAL BLOT RETUNERE VAREN I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DU MODTOG DEN. NÅR VAREN ER MODTAGET RETUR OG GODKENDT, REFUNDRES KØBSPRISEN TIL DIN KONTO INDENFOR 5 HVERDAGE. FOR PRAKTISKE DETALJER - SE PUNKTET ''REKLAMATION OG VARERETUNERING''.
OMKOSTNINGER VED AT SENDE VAREN TILBAGE PÅHVILER DIG SOM KUNDE

Jul: Ved køb i perioden 24. november til 24. december, kan du returnere pakker indtil 15. januar.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.